Skip to content Skip to footer

Over ons

KWALITEIT VOOR BETAALBARE PRIJZEN

Hoog niveau van geleverde services

Gicasa verbindt zich aan een beleid gericht op kwaliteitszorg om gegarandeerd te zijn van een optimale dienstverlening.

  • Snelheid, flexibiliteit en kennis
  • Ophaal service
  • Breed scala aan diensten
Gicasa diensten
Jaarlijks
808080+

Tevreden klanten

Aantal Agenten
8080

Voor al uw pakketten

GICASA, HET ADRES VOOR AL UW LUCHT- EN ZEEVRACHT ZENDINGEN VAN EN NAAR SURINAME, NAAR DE NEDERLANDSE ANTILLEN EN DE REST VAN DE WERELD!

Het bedrijf “Gica Shipping & Aircargo” (Gicasa) is opgericht op 1 maart 2008 en is voortgevloeit uit ‘Central Freight Service (CFSS) met als doelstelling het verzorgen van binnengekomen en uitgaande geschenkzendingen, “business cargo”, internationale verhuizingen zowel per lucht- als zeevracht”.

Gicasa is een dynamische, trendsettende onderneming met jonge dynamische medewerkers die u graag van dienst willen zijn. Het bedrijf heeft een snelle, maar stabiele groei doorgemaakt en kan samen met haar partners kwalitatief goede dienst aanbieden aan haar klanten.

Gicasa verbindt zich aan een beleid gericht op kwaliteitszorg om gegarandeerd te zijn van een optimale dienstverlening. Een team van gemotiveerde medewerkers draagt bij aan het effectief en efficiënt inrichten van de bedrijfsprocessen en het continue verbeteren van deze processen.

Met betrouwbare en vakbekwame medewerkers wordt gewerkt aan het continue voldoen aan de behoeften en verwachtingen van de klant binnen de grenzen van wet- en regelgeving en interne standaarden.

Gicasa doet alles wat binnen haar vermogen ligt om ervoor te zorgen dat de klant de juiste lading op tijd, in goede conditie, op de juiste plaats ontvangt. Om dit beleid te realiseren worden jaarlijks doelstellingen geformuleerd die kenbaar gemaakt worden aan alle niveaus binnen de organisatie. Deze doelstellingen worden bewaakt en de voortgang wordt tijdens de managementteam-vergaderingen vastgelegd.